Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten : 1 schelvis 75 gr boter 1/2 prei 1 wortel 200 gr champignons 250 gr spinazieblad peterselie zout en peper marjolein, nootmuskaat citroen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWaarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 70 gr boter 2 wortels, in plakken 1 kleine prei, in ringen 2 eetlepels selerieblad, gehakt 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 14 personen 3-4 gamba′s per persoon.Peper-zout.olijfolie,2 pakjes Bosto rijst,cognac. Voor de saus: 1 ui,1 wit van prei,5 peterseliestelen,2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nl400 g witvisfilet, evt diepvries - ontdooid, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 eetl. olie, 1 ui, gesnipperd, 1 prei, in ringen, 1 teentje knoflook, geperst,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com