chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | mousse au chocola zonder eieren | recepten999.nl | pompoensoep slagroom kerrie | vistaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder mais

Gevonden 46 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet in zuring-roomsaus

Saumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Heilbot, butternut, peterselieolie, sabayon van[...]

't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Kabeljauw, spinazie, blanke boter

Kabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm in sesamkorst, fondant van prei en wortel,[...]

Woop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm dugléré met duchesse aardappelen

Eén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Roodbaars, Jonagold appelen, beurre blanc,[...]

Roodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gemarineerde makreel op z'n Oosters

Rauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gerookte makreel met een saus van Rodenbach[...]

De cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Slasoep, coquilles, spekjes

Dat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Zeebaars in de pan, kerrierisotto met spek en[...]

Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken gamba's met tomatenfondant

voor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]

Bron: smulweb.nl
Super kabeljauw met een meditteraan laagje uit[...]

voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus

voor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel met abrikozen/saffraan compote

voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]

Bron: smulweb.nl
Knoflookgarnalen van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeebaars met tempura van langoustines

Nog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy