Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 sjalotten 150 ml rosé 100 ml slagroom 2 stukken zalmfilet (a 150 g) 4 takjes tijm 1 eetlepel roomboter 1 doosje zeekraal (groente, 100 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Per persoon 3 grote coquilles, voor deze hoeveelheid 12 stuks een stukje van 10 cm. van het witte deel van een middelgrote prei 1/2 gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kleine vastkokende aardappels (of 2 grote) 2 takjes tijm (van plantje of uit potje) 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge 4 tonijnsteaks 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 stronkjes broccoli 1 courgette 1/2 gele paprika 1/2 rode paprika 2 blikjes roze zalm (netto ongeveer 240 gram) 2 eieren peper cayennepeper 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g visfilets (kabeljauw, koolvis, wijting, pladijs, leng,...) * 1 kg aardappelen * 1/2 bussel peterselie * 1 fijngesneden sjalot *[...]
Bron: smulweb.nl