vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder zoete paprika

Gevonden 30 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Knoflookgarnalen met haricotssalade

Ingrediënten 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 3 grote uien 3 tenen knoflook 2 tomaten 1 rode peper 800 g haricots verts 4 el azijn 6 el olijfolie 1 zak[...]

Bron: ah.nl

Vis met ketjap in aluminiumfolie

1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]

Bron: smulweb.nl
Zoete zalm

Ingrediënten Porties : 6 50 gr boter 1 geperst teentje knoflook 4 (170 gr) zalmfilets 3 grote uien, in dunne plakjes gesneden 225 ml witte azijn 220 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis in het zuur Atjar Ikan

voor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]

Bron: smulweb.nl
Noord-Amerikaanse Crawfishpie en andere[...]

voor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]

Bron: smulweb.nl
GEFRITUURDE VIS IN ZOETZURE SAUS

voor 4 personen 250 g witvisfilet, zoals wijting (ik had kabeljauw) 2 lente-uien, alleen het wit, in flinterdunne reepjes gesneden een paar reepjes[...]

Bron: smulweb.nl
Vis in het zuur Atjar Ikan

voor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]

Bron: smulweb.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeebaars met harissa en rozenblaadjes van[...]

Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig ​​en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Pittige makreel met zoetzure komkommersalade

Ingrediënten 400 g rijst 1 komkommer 4 el azijn 1 tl zout 2 tl suiker 2 gerookte makreel 2 uien 1 teen knoflook 2 el olie 2 el sambal oelek zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Zoetzure garnalen

Ingrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]

Bron: ah.nl
Vissouvlaki, frites & koolsalade

Ingrediënten 1 zak ovenfrites (1 kg, diepvries) 1 zak witte kool (300 g, biologisch) 4 el olijfolie 2 el wittewijnazijn 500 g koolvisfilet ((zak 750 g,[...]

Bron: ah.nl
Zalm in balsamicojus met courgette

Ingrediënten 300 g pandanrijst (zak a 1 kg) 4 grote uien 2 courgettes 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g rozijnen 50 g boter 400 g zalmfilet[...]

Bron: ah.nl
Kruidige visschotel met komkommersalade

Ingrediënten 2 uien 2 groene paprika's 1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g) 1 pakje verse roomkaas met kruiden (125 g) ½ flesje kookroom (a 250 ml)[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy