Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
(english version? Please scroll down) We komen er eigenlijk vaak niet aan toe om vis te eten. Eigenlijk is dat jammer, want het is zo gezond. De kinderen[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in repen ½ theel. tabasco 3 theel. olijfolie 300 g rijst zout 1 kleine ui, fijngesneden 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakjes Jamies gravad lachs gemarineerd met biet en dille* ½ venkelknol 50 g waterkers (of veldsla) 2 citroenen (schoongeboend) extra[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g 4-granencouscous 50 g hazelnoten 2 venkelknollen 7 el koolzaadolie 15 g verse munt 15 g verse dille 75 g royale abrikozen 75 g veldsla[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet olijfolie mespunt venkelzaad (of gemalen venkelzaad) mespunt paprikapoeder (mild) 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet 1 el olijfolie 1 mespunt venkelzaad 1 mespunt paprikapoeder 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille 1 citroen zet alles op[...]
Bron: ah.nlDoor vaak veganistisch te eten komt er ook minder vis op het menu.We konden ons niet meer echt herinneren wanneer de laatste keer was. Met een venkel en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGevulde Zalm Wil je met de feestdagen eens van de kalkoen, eend of gourmetten af En iets heel iets anders serveren? Dit is dan een ideaal gerecht Je kunt het[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGerookte Zalm Krans Een heerlijke krans om op te peuzelen met toast of crackers En een glaasje vrolijkheid.... Feestelijk en yummie Ook goed voor een koud[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl