chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met aardappel

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kabeljauw filets met mosterd-kruiden-kaas korst

voor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]

Bron: smulweb.nl
Super kabeljauw met een meditteraan laagje uit[...]

voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl

Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Vis: Zoete puntpaprika gevuld met koolvis,[...]

Hallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Italiaanse vis: Kabeljauw met mozzarella,[...]

Goedenavond! Gisteren heb ik pas om half 10 's avonds gegeten omdat ik gek genoeg nog geen honger had. Misschien dat dat kwam doordat ik tot half 8 's avonds[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Zomerse visschotel versie 2

Enkele weken terug maakte ik een lekkere zomerse visschotel . Gisteren heb ik er een variatie op gemaakt, aangepast aan wat ik in huis had. Nodig voor 2[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be
Zeewolf met groene-kruidenboter

Ingrediënten 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde tonijn met wasabimayo

Ingrediënten 4 el mayonaise 1 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 el wasabipasta (tube 43 g) 4 grote aardappelen (vastkokend, schoongeboend) 7 el[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Pangasiusfilet met pijmboompitten en basilicum[...]

Goedenavond! Duizend maal excuses voor het niet bloggen afgelopen week. Ik heb het zo druk gehad/ben ziekig geweest. Even een inhaalslag... Zondag was ik bij[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Pangasiusfilet met basilicum, pijnboompitten en[...]

Hallo lezers! Vanavond besloot ik een maaltje te maken met dingen die ik nog in huis had; lekker goedkoop. Uit de vriezer haalde ik pangasiusfilet, ik had nog[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Pangasiusfilet met een pijnboompittenprutje en[...]

Goedenavond! Ik heb weer heerlijk gegeten net, mjam! Ik at pangasiusfilet met daarop een prutje van pijnboompitten op een bedje van tomaten en basilicum met[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Forel met kruiden

voor 4 personen 1 grote schoongemaakte forel, (of voor ieder 1 kleine) ca 25 gram verse kruiden zoals rozemarijn,dille, dragon, tijm, basilicum 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
FOREL GEVULD MET BARBECUEKRUIDEN

4 forellen 2 soeplepels basilicum 1 soeplepel dragon 1 soeplepel rozemarijn 1 teentje look 2 soeplepels zonnebloemolie Bereidingswijze Hak de basilicum, de[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy