Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (Ã 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (Ã 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]
Bron: ah.nlMmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGegrilde Zalm met Courgette en Spaghetti 200 gram gedroogde spaghetti (angel hair pasta) 80 ml olijfolie 5 (ongeveer 1kg) courgette, grof geraspt 2 teentjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlVandaag test ik weer een recept van Albert Heijn: kabeljauwfilet met pesto. Maar ik vind de kabeljauw in de supermarkt te duur en daarom vervang ik deze door[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 stokbrood 1 eetlepel limoensap snufje peper en zout 1 teentje knoflook geperst 100 gram boter 150 gram gerookte zalm fijngeknipte basilicum[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel gedroogde basilicum 1/2 theelepel zout 4 zalmfilets 30 gr boter 4 wigjes citroen[...]
Bron: allrecipes.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNa al dat heerlijke lamsvlees wordt het wel weer eens tijd voor slanke recepten. Toen ik begon aan het principe van "een leven lang fit" leek het me vooral[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngredienten: 4 plakjes tonijn 1 teen knoflook, geplet beetje olijfolie 1 blik (400 ml) gepelde tomaten 4 eetlepels Thaise vissaus ¼ van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nl