Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Een heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 tenen knoflook (geperst) 4 eetlepels mayonaise 1 theelepel cayennepeper 1 citroen (in partjes) 2 zakken reuzengarnalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tomaat 150 g gesneden ui (diepvries, zak à 300 g ) 150 g gesneden paprika (diepvries, zak à 300 g) 2 el olijfolie 1 kippenbouillontablet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 15 g verse peterselie 1 dl olijfolie 3 eetlepels citroensap 4 tonijnsteaks (a 100 g) zout cayennepeper 1 ui 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 240 g kabeljauwfilet 2 uien 5 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander (15 g) 4 eetlepels olijfolie 1½ theelepel cayennepeper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 Bulgursalade 200 g bulgur 1 el olijfolie, extra vergine 3 el citroensap 3 el fijngehakte verse peterselie 1 el fijngesneden vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalen-krabvulling 85 g gepelde rauwe garnalen, heel fijn gesneden 85 g vers wit krabbenvlees, in stukken verdeeld 2[...]
Bron: allrecipes.nlHet is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comBenodigdheden voor 2 personen 2 kabeljauwhaasje Viskruiden Klontje boter 1 gele en 1 oranje paprika Olijfolie Scheutje nouilly prat 2 sjalotjes, fijn[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be