Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zak zoutwater garnalen ((500 g diepvries), ontdooid) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 eetlepels olie 3 cm verse gember (geschild en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g courgette 1 tl zout 1 stengel citroengras (sereh) 1 teen knoflook 35 g yellow curry paste (zakje à 70 g) 300 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak wilde en witte rijst (250 g) 3 courgettes ½ liter visbouillon (van tablet) 1 zakje sereh (vers citroengras, 3 stuks) 2 schaaltjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gember (op zonnebloemoliebasis (potje 135 g))[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNou, die visballetjes van de vorige blogpost zijn een hit bij ons thuis. Ik heb ze nu al meerdere keren gemaakt in allerlei verschillende smaken. Rode pesto is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 paksoi 3el olie 1el thaise rode curry pasta 400ml kokosmelk 1 stengel citroengras 1el bruine suiker sap van 1 limoen 2.5 el vissaus 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr rauwe reuzengarnalen, ontdooid indien uit de diepvries* blaadjes sla en schijfjes limoen, ter garnering* Marinade: Geraspte schil en[...]
Bron: smulweb.nl