chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | citroenijs met basilicum | blonde linzen schotel | appeltaart voor 15personen
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder honing

Gevonden 18 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet met groentjes “en Papillote”

Ingrediënten Porties : 8 1 zijde verse zalm 1 korte prei 1 grote winterwortel ½ venkelknol bakpapier boter versgemalen peper en zeezout versgemalen peper[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis op het menu

Scampi's in duivelsaus. Heerlijk ;-) Wat heb je nodig? Ingrediënten (4 personen) 500 gram scampi GEPELD 1 el cognac 1 sjalotje fijngesnipperd 1 doos[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be

Scampi diabolique

voor 4 personen 24 dikke scampi - een halve dl olijfolie - peper en zout - 1 ui - twee rode puntpaprika`s - 1 teentje knoflook - 2 dl witte wijn - 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde garnalen met Couscous salade

voor 4 personen 60 ml olijf olie 1/2 theelepel gedroogde dragon 1 teen knoflook, gehalveerdunds l 1 kilo grote ongepelde garnalen 125 ml kippen bouillion[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met peterselie-citroendressing

Ingrediënten Porties : 4 stuk zalmfilet van 700 g, met vel 6 theel. olijfolie 4 eetl. kippenbouillon 1 theel. citroenraspsel 3 eetl. citroensap 3 theel.[...]

Bron: allrecipes.nl
rijst met zeevruchten

voor 6 personen 2 zakken basmatirijst (eventueel meer). dille topjes koriander gemalen peper Hollandse garnalen 300g 250g krabstiks geopende mosselen snufje[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken vis met broccoli en kruidenolie

Vandaag stond er vis op het menu. Wat heb je nodig? - 250 gr aardappelen -1 broccolli -1 glas melk -stukjes vis: Pacific scharrolletjes (8x) -nootmuskaat -zout[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Gebakken vis met broccoli en kruidenolie

Vandaag stond er vis op het menu. Wat heb je nodig? - 250 gr aardappelen -1 broccolli -1 glas melk -stukjes vis: Pacific scharrolletjes (8x) -nootmuskaat -zout[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Tomaatje met garnalencocktail

Ingrediënten 12 cherrytomaten 2 el verse peterselie (bakje) 2 el mayonaise 1 tl sherry 1 mespunt dragon 100 g garnalen zet alles op mijn lijst Handig als[...]

Bron: ah.nl
Ovenschotel met kabeljauw en courgette

voor 4 personen 2 courgettes, in dunne plakjes 400 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 citroen 2 teentjes knoflook, geperst 1 tl gedroogde dragon 4 el olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met spek en uien

Ingrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]

Bron: ah.nl
Scholfilet met broccolipuree

Ingrediënten 1 1/2 kg kruimige aardappelen ((zak 3 kg), geschild) 600 g broccoli (in roosjes en steel in plakjes) 2 el olijfolie 300 g scholfilet 1 tl[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw op zijn Vlaams

voor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]

Bron: smulweb.nl
Duivelse scampi`s

voor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]

Bron: allrecipes.nl
Duivelse scampi`s

voor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met champagne en druiven

voor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy