Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 500 g broccoli 2 tenen knoflook 75 g boter 1 el gedroogde dragon 300 g zalmfilet (in stukjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 el mayonaise 2 el mierikswortel (potje 140 g) 1 bakje dille (15 g) 1 briochebrood (zoet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 theelepels geraspte mierikswortel 1 theelepel citroensap 100 g lichtgezouten boter (op kamertemperatuur) 4 zalmmoten (Ã 200 g) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 3 eetlepels Mayonaise 3 eetlepels Crème fraîche 1 snufje Zout 1 snufje Peper 1 theelepel Mierikswortel 5 stuks Haringen 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 schoongemaakte forellen 1 bosje dille 1 bosje peterselie 1 potje mierikswortel 1 beker zure room of Griekse yoghurt 2 theel. gedroogde dille[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 theelepels geraspte mierikswortel (Kuhne) * 1 theelepel citroensap * 100 gr. lichtgezouten boter (op kamertemperatuur) * 4 zalmmoten (a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zlammotem a 200 gr - 2 theel geraspte mierikswortel - 1 theel citroensap - 100 gr lichtgezouten boter, op kamertemperatuur - 2 eetl olie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 tl geraspte mierikswortel (kuhne) 1 tl citroensap 100 g lichtgezouten boter (op kamertemperatuur) 4 zalmmoten (a 200g) 2 el (olijf)olie zout[...]
Bron: smulweb.nl