chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recept lamsbout honing zonder bot | citroenijs met basilicum | blonde linzen schotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met munt

Gevonden 65 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zalm met citroen en munt

Ingrediënten Porties : 4 750 gr zalmfilets, met huid 1 citroen, schil en sap 1 sneetje meergranenbrood 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel vers gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl
Zwaardvis met relish van nectarines

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode chilipeper 1½ eetl. rode-wijnazijn zout 500 g nectarines, in blokjes van 1 cm 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Forel met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis op Indiase wijze

Ingrediënten Porties : 4 900 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 4 scholfilets, à circa 150 g peper en zout een stuk verse gember van 2 cm,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken forel met komkommersaus

Ingrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]

Bron: allrecipes.nl
Vietnamese garnalen-lenterolletjes

Ingrediënten Porties : 4 100 gr droge rijstnoedels 8 vellen rijstpapier (diameter ong. 20 cm) 8 blaadjes verse munt 8 gekookte, middelgrote garnalen, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met bananen en komkommersalsa

Ingrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met pikante pinda-limoen[...]

Ingrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Tabbouleh garnalen salade

Ingrediënten Porties : 4 150g bulgur 600ml kokend water 3 eetl extra virgin olijfolie 4 verse citroensap 1 komkommer, geschild en gehakt 1 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Vietnamese rolls met garnalen

voor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes in tomatensaus

Vis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Garnalencurry

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met muntcouscous

Ingrediënten 1 zak sperziebonen (500 g) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g koolvisfilet[...]

Bron: ah.nl
Garnalencocktail

Ingrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]

Bron: ah.nl
Tonijnsteak met pestosaus

Ingrediënten Porties : 4 4 (200 gr) verse tonijn steaks 2 uien, dik gesneden zout en peper naar smaak Saus 30 gr verse munt 30 gr verse basilicum sap van[...]

Bron: allrecipes.nl
zalmfilet, kruidige linzen& spinazie

voor 3 personen 3 zalmfilets, bij voorkeur zonder vel of graten * 190 gr. linze * 1 ui * Olijfolie * wat citroensap * Verse tuinkruiden melange van[...]

Bron: smulweb.nl
Sashimi van tonnetto, salade van venkel en[...]

voor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy