Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 kabeljauwfilets 2 teentjes knoflook, fijngehakt tijm, naar smaak oregano, naar smaak zout en peper, naar smaak 60 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 pakjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) 8 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 tl oregano 2 blikjes kikkererwten ((a 200 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje peterselie (30 g) oregano (uit zakje verse Italiaanse-kruidenmix 20 g) ½ citroen (geperst) 1 sinaasappel (geperst) 1 teentje[...]
Bron: ah.nlHeerlijk simpel en smaakvol 1 pak diepvries reuze garnalen 1/2 limoen Olijfolie met basilicumsmaak gedroogde oregano, basilicum, zout, zwarte peper,... Paar[...]
Bron: calorietje.blogspot.beBen je geen vleeseter of heb je genoeg van het barbecueën met alleen maar vleesgerechten? Dan is dit visgerecht voor op de barbecue een perfecte vervanger. Het[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 tl olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesnipperd 1 blik gehakte tomaten, circa 400 g ½ tl gedroogde oregano flinke snuf suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. fijngesneden verse peterselie 3 eetl. fijngesneden verse munt ½ theelepel citroenraspsel 3 theel. citroensap 2[...]
Bron: allrecipes.nl