Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ik ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 240 g kabeljauwfilet 2 uien 5 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander (15 g) 4 eetlepels olijfolie 1½ theelepel cayennepeper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak stamppot-aardappels (1 kg) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 citroen 3 rode uien 4 teentjes knoflook 8 eetlepels olijfolie 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet olijfolie mespunt venkelzaad (of gemalen venkelzaad) mespunt paprikapoeder (mild) 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet 1 el olijfolie 1 mespunt venkelzaad 1 mespunt paprikapoeder 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille 1 citroen zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (vastkokend, schoongeboend) 8 el olijfolie 1 el kurkuma 1 knolselderij (geschild) 1 rode paprika (in repen) 2 el[...]
Bron: ah.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had zin in een tajine gerecht, tenminste in de ochtend had ik er zin in. Nadat ik op de markt was geweest en met makreel thuis kwam, bleef ik zin hebben in[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr graatloze gedroogde zoute vis of stevige witvis zoals kabeljauw(zoute vis is lekkerder) 4 grote aardappelen 1 grote rode paprika 4[...]
Bron: smulweb.nl