vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder speklap

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel van Vlieland

Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]

Bron: ah.nl

visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

Het Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeeduivel, mossel, champignons, selder,[...]

Ik had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Moules a l'escargot (mosselen op slakken wijze)

Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Mie met kerriemosselen

Ingrediënten 1 pak Chinese mie (250 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 2 zakken Chinese groentemix (à 400 g) 1 bakje jumbogarnalen (100 g) 1 bakje gekookt[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse vissersstoofpot

Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Vis in een feestelijke harmonie

Eens zin in een mengeling van allerlei lekkers uit de zee? We maken een vispannetje, zonder veel fieke fakjes, puur natuur. Nodig: - 1 kg mosselen - 250 gr[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Hollands Vispotje

Hollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Romige visragout

Zeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Vis met rijst op z'n Mexicaans

voor 4 personen 8 gamba′s 250 gr. inktvis, schoongemaakte, in ringen 2 el. jalapeñopepers 200 gr. kabeljauwhaasje 1 teen knoflook 200 gr. mossel,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met rijst op z'n Mexicaans

voor 4 personen 8 gamba′s - 250 gram schoongemaakte inktvis in ringen - 2 eetlepels jalape?opepers - 200 gram kabeljauwhaasje - 1 teen knoflook - 200[...]

Bron: smulweb.nl
Kruidige zeevruchten met witte wijn en champagne

voor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]

Bron: smulweb.nl
Visfondue

Ingrediënten Porties: 6 Beslag 150 gr bloem zout en peper, naar smaak paprikapoeder, naar smaak 200 ml bier 1 eetlepel olie scheutje worcestersaus 1[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy