Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 4 sjalotten (schoongemaakt) 200 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes 1 el slagroom 150 g roomboter (koud en in kleine blokjes)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 400 g reuzengarnalen (rauw en ongepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot visfond (380 ml) 2 x 250 g schelvisfilet ((2 schaaltjes a 250 g), in 4 stukken) 125 ml witte wijn 1 ui (in 6 parten) 40 g boter (in[...]
Bron: ah.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl1 kg verse scampi, 7 teentjes knoflook, droge witte wijn,room, pikant currypoeder, verse bieslook, olijfolie. Facultatief een beetje saffraan. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo tijger garnalen of gamba′s, zonder kop 2 rode uien in dunne ringen ca. 5 tenen knoflook (naar smaak...van mij mogen het er 10 zijn) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl