Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 2 personen 2 tonijnsteaks; 1 kleine ui; 2 teentjes knoflook; 2 eetlepels olie; 1 eetlepel sesamzaadjes; 2 theelepels bruine suiker; 8 eetlepels ketjap[...]
Bron: smulweb.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels (olijf)olie 4 tomaten 1 pot gegrilde paprika's (Ã 465 g) 1 citroen 1 potje groene olijven zonder pit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eieren 3 el bloem 75 g panko breadcrumbs 300 g gepelde rauwe garnalen (ontdooid) 150 ml arachideolie 3 tenen knoflook 2 el arachideolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 theelepels sambal badjak 100 ml tomatenketchup 2 eetlepels gembersiroop 2 eetlepels verse koriander (fijngehakt) 1 gestoomde makreel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 500 gram gepelde gambas 50/100 ml olijfolie 5 á 6 teentjes knoflook Bieslook 5 theelepels sambal badjak Viskruiden Peper en zout Limoen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 375 gr. grote Garnalen 35 gr. Witte Bloem 35 gr. Maizena 1/2 El zout 1/4 Tl. witte of zwarte gemalen peper 1 El. slaolie 115-125 ml. koud[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rijst of sushirijst zalmfile zonder of met vel maakt niet uit,500gr (vel kan er later af) 2 tenen knoflook 2 rode chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 blikje tonijn 1 blikje tomatenblokjes 2 sjalotjes 3 tl. kappertjes 1 teen knoflook 1 laurierblaadje --- 2 advocado`s citroenmayonaise peper,[...]
Bron: smulweb.nl450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl