Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het was een dag met een gaatje. Zo dacht ik alles goed gepland te hebben; het volgende moment veranderden mijn plannen weer acuut. Gelukkig had ik gisteren al[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalot (gesnipperd) 10 zwarte peperkorrels 150 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot 380 ml) 1 flesje kookroom (250 ml) 1 el verse dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g broccoli (in kleine roosjes) 1 sinaasappel 1 eetlepel witte-wijnazijn 2 sjalotten (gesnipperd) ½ zakje verse peterselie ((a 30[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak tafel aardappels (800 g) 1 grote broccoli (ca. 600 g) ½ zakje seasoningmix (chili (35 g)) 6 eetlepels (zonnebloem)olie 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels 2 (roma)tomaten 100 g zwarte olijven zonder pit 2 eetlepels kappertjes 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 275 g) 6[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 eieren, 100 ml zonnebloemolie, 2 el witte-wijnazijn, 1 el kappertjes fijngesneden,1/2 zakje verse peterselie (a 30 gr), 1/2 zakje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren, 100 ml zonnebloemolie, 2 el witte-wijnazijn, 1 el kappertjes fijngesneden,1/2 zakje verse peterselie (a 30 gr), 1/2 zakje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (vastkokers, geschild en in schijfjes) 50 gr boter 1 flinke ui (in halve ringen) 40 gr bloem (gezeefd) 3 dl volle melk 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g witte druiven, gewassen 400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), ontdooid versgemalen peper, zout 30 g boter 1 dl halfdroge witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (vastkokers, geschild en in schijfjes) 50 gr boter 1 flinke ui (in halve ringen) 40 gr bloem (gezeefd) 3 dl volle melk 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl