Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 of 2 eetlepels extra vergine olijfolie 2 knoflookteentjes, fijngehakt 1,5 kg mosselen 1/2 glas droge witte wijn 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 g worteltjes en doperwten panklaar 3 bosuitjes 100 g rivierkreeftjes 150 g gekookte mosselen 125 g roze garnalen 8 el cocktailsaus met[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -1 kg.mosselen,-1 pakje voorgesneden soepgroenten,-1 laurierblaadje,-peper uit de molen,-1 glas witte wijn,-1/4 ltr.room,-50-70[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr gedroogde porcini champignons 4 eetlepels olijfolie 10 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel droge, gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote ui 4 flinke tenen knoflook 1 rode en 1 groene peper 4 ml. olijfolie (borrelglas) 2 kilo mosselen Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 75 gr. visfilet(neem van alles wat), 30 gr. gepelde garnalen, 50 gekookte en uit de schelp genomen mosselen, 3/4 fonduepan olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nl