Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 500 g zeeduivelfilet (zwart vlies verwijderd), in 2 stukken 2 grote tenen knoflook, in de lengte in 4 stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 zeeduivelfilets 600 gr zalm koksroom 30 plakjes pekelvlees peper en zout 40 kleine aardappels 1 mespunt saffraanpoeder 40[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de zeeduivel-zalmrolletjes: 800 g zeeduivelfilet (niet te dikke, maar lange stukken) 150 g zalmfilet 150 g gerookte zalm 400 g wilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -25 g. boter,-4 mooie moten zeeduivel. Voor de saus;-1 eetlepel kerrypoeder,-1/2 kopje kokosmelk,1/2 teentje knoflook,-klein stukje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g kabeljauw- of schelvisfilet, zonder vel zout naar smaak 150 g verse broodkruimels 1 kleine ui, fijngesnipperd 2 groene chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 zeeduivelfilet van 600 gram, zonder vel - geraspte schil van citroen - 30 dunne plakjes platte pancetta - 50 ml olijfolie - 20 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -25 g. boter,-4 mooie moten zeeduivel. Voor de saus;-1 eetlepel kerrypoeder,-1/2 kopje kokosmelk,1/2 teentje knoflook,-klein stukje[...]
Bron: smulweb.nl