Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 takjes rozemarijn 125 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 4 eetlepels 4-seizoenenpeper (hele korrels, navuldoosje) 2 maal 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 300 g gesneden prei 4 stukken zeewolffilet (a 125 g) 12 peppadew pepers ((pot), gehalveerd) 100 ml droge vermout zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappelen ((pondje kriel, 500 g), schoongeboend) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak kerstboomaardappeltjes (Feestproduct van AH Excellent*, 450 g) 2 zakken worteltjes & peultjes (a 350 g) 4 eetlepels olijfolie 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (Ã 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (Ã 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 filets Ijslandse zeewolf 30 cl visbouillon 600 g sperziebonen 25 g gezouten boter 20 cl room (best 30% VG) 1 dosis saffraandraadjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappelen, zout en peper, 4 motel zalm van elk ca. 150 gram, 2 eetlepels citroensap, 5 vleestomaten, 4 eetlepels gesnipperde kruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappelen - zout, peper - 4 moten zalm a 100 gram - 2 eetl. citroensap - 5 vleestomaten - 4 eetl. gesnipperde kruiden ( bieslook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]
Bron: smulweb.nl