Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g tuinbonen ((diepvries), ontdooid) 500 g krielaardappels 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 eetlepel witte wijn 250 g romaatjes (in vieren)[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche 2 x 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappelen ((pondje kriel, 500 g), schoongeboend) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eieren 100 ml zonnebloemolie 2 el wittewijnazijn 1 el kappertjes (fijngesneden) 1/2 zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngeknipt) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 eetlepels olijfolie ½ pak risottorijst (pak a 500 g) fruitpeper (molentje (70 g)) 1 pot visfond (380 ml) 2 zakken Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 grote uien (in ringen) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel tomatenpuree 125 ml visbouillon (van 1/4 tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie ½ citroen (geperst) 1 eetlepel zeezout (grof) 4 stukken zeewolffilet 75 ml ouzo (of pernod (slijter)) zet alles[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappelen, zout en peper, 4 motel zalm van elk ca. 150 gram, 2 eetlepels citroensap, 5 vleestomaten, 4 eetlepels gesnipperde kruiden[...]
Bron: smulweb.nl