Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Hou je van tonijn met een uitje en mayonaise? Niet zo gezond helaas! Maar ik heb een goede tip. Gebruik in plaats van de mayonaise magere kwark. Klinkt[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 vastkokende aardappelen 2 el olijfolie, extra vergine 20 gr boter zout en peper 65 gr gerookte zalm, in dunne reepjes 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g aardappels (in stukken) 4 forellen 2 eetlepels zonnebloemolie ½ citroen (in plakjes) 15 g verse dille (fijngesneden) 2 komkommers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 1 rode ui 300 g tijgergarnalen (diepvries zak a 500 g) 3 theelepels kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappels (zak a 1 kg) ½ pot volle kwark (a 500 g) 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels Dijonmosterd (pot a 215 g)[...]
Bron: ah.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is u tot nu waarschijnlijk ontgaan, maar er bestaat zoiets als het NK Palingroken, dat jaarlijks wordt gehouden in Kortenhoef. Dikke is daar de afgelopen[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe start van het haringseizoen is al weer twee weken geleden begonnen. Een haring happen hoort natuurlijk bij het haringseizoen, maar wat denk je van een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is u tot nu waarschijnlijk ontgaan, maar er bestaat zoiets als het NK Palingroken, dat jaarlijks wordt gehouden in Kortenhoef. Dikke is daar de afgelopen[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen -1 ei -250 gram kabeljauwfilet -2 grote venkelknollen -2 el viskruiden -5 el olijfolie -6 dl droge witte wijn -100 gram kwark -1 dl creme[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 ei -250 gram kabeljauwfilet -2 grote venkelknollen -2 el viskruiden -5 el olijfolie -6 dl droge witte wijn -100 gram kwark -1 dl creme[...]
Bron: smulweb.nl