Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 visbouillontablet, 300 gr. kabeljauwfilet, 2 blaadjes witte gelatine, 100 gr. zoute kaaskoekjes, 25 gr. boter, 4 eetlepels Yogonaise, 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 citroen (schoongeboend) 12 el olijfolie extra vierge 8 el Parmezaanse kaas (geraspt) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 50 g Parmezaanse kaas 25 g paneermeel 300 g kabeljauwfilet 2 el arachideolie 600 g boerenkool 2 el grove Zaanse mosterd 200 ml[...]
Bron: ah.nl