Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 100 g boter 1 kleine ui, fijngesneden evt. het merg uit de schenkel voor de bouillon 300 g arborioof risottorijst 1,2 l runderbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlWeinig foodbloggers zullen zich hierin herkennen, maar ik vind risotto maken een regelrechte rotklus. De verpakking zegt altijd plusminus 20 minuten, maar[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com400 g Vialone nano rijst 100 g boter 75 g Lodigiano kaas 50 g beenmerg 1,5 l kalfsbouillon 1 kleine ui hele saffraan zout Bereidingswijze Leg 16 draden[...]
Bron: smulweb.nl400 g Vialone nano rijst 100 g boter 75 g Lodigiano kaas 50 g beenmerg 1,5 l kalfsbouillon 1 kleine ui hele saffraan zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g boter 1 kleine ui, fijngesneden evt. het merg uit de schenkel voor de bouillon 300 g arborioof risottorijst 1,2 l runderbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * ½ tl saffraandraadjes* * 450 ml kippenbouillon (van 1 tablet) * 2 el olijfolie * 100 g gepelde rauwe garnalen * 1 ui, fijngesneden *[...]
Bron: smulweb.nlHet is tijd voor een herfstig recept voor comfort food: saffraan risotto! Door alle kookprogramma's (eigenlijk vooral door Masterchef) was ik toch wel erg[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 125 g winterpeen (in blokjes) 3 stengels bleekselderij (in boogjes) 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 envelopjes saffraan 4 el ghee ((zie tip) of olie) 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 3 laurierblaadjes 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 150 g langkorrelrijst 1 envelopje saffraandraadjes 1 theelepel kaneel 4 dadels ((zonder pit), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 125 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 1 el olijfolie 2 runderschenkel met been 1 liter kraanwater 1 runderbouillontablet 0.05 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 g saffraandraadjes (zakje) 3 el kraanwater 380 ml vleesfond (pot) 1 rundvleesbouillontablet 1 ui 4 plakken parmaham 25 g roomboter 350 g[...]
Bron: ah.nlIn de foodybox van Kroonophetwerk ontvingen wij de heerlijke mild gekruide salami-worst van Stegeman . Deze worst is gerookt op beukenhout met een verfijnde[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTrouwe volgers weten dat ik nogal fan ben van Persiana , het prachtig kookboek van Sabrina Ghayour . Je kreeg van mij onder andere al een heerlijk kipgerecht .[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be