Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Goedenavond :) Maandagavond wilde ik eigenlijk risotto eten, maar ten eerste mislukt dat bij mij altijd (tenzij ik Knorr gebruik) én Bas kwam eten en toen ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 250 g pandanrijst (pak a 400 g) 150 g gemengde noten (ongezouten) 75 g gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 1 teentje knoflook 1 rode paprika 2[...]
Bron: ah.nlVoor dit gerecht kun je het beste rijst gebruiken die al helemaal afgekoeld is. Kook de rijst liefst een dag van te voren en laat hem in de koelkast afkoelen.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl3 personen Olie, 75 gram ongezouten cashewnoten, 1 theelepel komijnzaad, 1/2 ui gesnipperd, 3 lente uitjes in ringetjes, snufje chili vlokken of een theelepel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlRisotto is een van mijn lievelingsgerechten, ik kan dit altijd wel eten. In de zomer, in de winter. Risotto is altijd goed. En toch maak ik het niet zo vaak.[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlVoor deze bietenrisotto heb ik zomerse bosbieten gebruikt. Ik had natuurlijk het loof dat er dan nog aan zit voor de salade kunnen gebruiken, maar ik heb de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 2 schaaltjes bloemkoolroosjes (` 350 g) 2 bananen 1 zakje ham-kaassaus (culinaire 49 g) 1 duopakje hamreepjes (ca. 200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 el olijfolie 250 g risottorijst (pak a 400 g) 1 groentebouillontablet 1 pakje koksroom (200 ml) 1 pak bladspinazie deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 1 eetlepel olijfolie 1 aubergine (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 1/2 bakje gemengde noten (mixed[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g blanke rozijnen 1 rode ui 6 zongedroogde tomaten op olie 4 eetlepels olie ½ pak couscous (` 400 g) ½ theelepel gemberpoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 portobello (paddestoel) 2 bakjes paddestoelmix (a 100 g, of 1 bakje paddestoelenmelange, a 200 g) 4 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlRisotto is een van mijn lievelingsgerechten, ik kan dit altijd wel eten. In de zomer, in de winter. Risotto is altijd goed. En toch maak ik het niet zo vaak.[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlHa! Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben zo trots op mijn avondmaal dat ik zingend door het huis liep, hoewel ik ontzettend aan het balen was omdat het[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlWij hopen dat iedereen genoten heeft van het jaar 2013 en wensen jullie veel geluk en plezier in 2014. Met de drukte van de feestdagen, hebben we niet zoveel[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beWij hopen dat iedereen genoten heeft van het jaar 2013 en wensen jullie veel geluk en plezier in 2014. Met de drukte van de feestdagen, hebben we niet zoveel[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.be