Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr witte rijst 1 zakje Conimex Mix voor Nasi Goreng 300 gr gerookte makreelfilet 600 gr paksoi 1 bosje lente-uitjes Conimex[...]
Bron: allrecipes.nlRijst, (gedroogde) mango & koriander. Oesterzwammen, knoflook, uitje, sojasaus & koriander. Witte kool paksoi, taugé, knoflook, uitje, gember,[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 pak rijst (250 g) 2 struiken paksoi 4 teentjes knoflook 1 bakje rijstolie & kruiden (100 g) 400 g rundergehakt zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 1 rode peper 1 teentje knoflook ½ zak geschrapte worteltjes (a 300 g) 1 struik paksoi (ca. 400 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 1 doosje nasi koening (kruidenmix) 300 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 el zonnebloemolie 1 schaal nasi/bamivlees (325 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g pandanrijst (pak a 400 g) 150 g gemengde noten (ongezouten) 75 g gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 1 teentje knoflook 1 rode paprika 2[...]
Bron: ah.nl3 personen Portie rijst voor 3 pesronen, theelepel sambal, knoflook, ui, wortel, stronk paksoi, sojasaus, ketjap, gemberstroop Kook rijst volgens[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBij risotto denk ik meteen aan romige en volle smaken. Dat was bij deze risotto even wennen, want die is heel licht en fris van smaak. Dus denk niet Italiaans,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 2 personen 1 pak lassie nasi gorent 3 eetl. ketjap manis 1 theel. sambal oelek 1 teentje knoflook geperst 250gr. nasivlees in blokjes 150gr. paksoi (ca 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pak lassie nasi gorent 3 eetl. ketjap manis 1 theel. sambal oelek 1 teentje knoflook geperst 250gr. nasivlees in blokjes 150gr. paksoi (ca 3[...]
Bron: smulweb.nl