Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Vanwege de kerriepoeder is dit eerder een knipoog naar een Surinaamse nasi, dan een klassieke Indonesische nasi. En Indonesische nasi heeft ook nauwelijks een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: - 250 g basmatirijst - 1 kaneelstokje - 1 tl koenjit (kurkuma) - zout - 4 el boter - 40 g amandelschaafsel - 150 g rozijnen - 1 blikje linzen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNeptunes kitchen host deze maand het foodblogevent en koos als onderwerp ' Turkse en Arabische keuken' . Het leek mij een beetje vreemd als ik daar niet aan[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlKlinkt ingewikkeld hé ? Maar laat je niet afschrikken door de naam, het is eigenlijk een gemakkelijk te maken gerecht. Met een zachte smaak, dus laat je ook[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 250 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels boter ½ zakje amandelschaafsel (a 45 g) 100 g[...]
Bron: ah.nlEerder op deze blog heb ik al eens een nasi goreng recept gedeeld met eigengemaakte pindasaus. Dit keer een nasi goreng met paksoi en eigengemaakte kipsaté en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAh, zomer ... grijze en soms zelfs dreigende lucht, regen, wind, temperaturen tot maximum zo'n 15 ° ! Tja, iets klopt er niet zeker hé in deze zin ? Het[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 6 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Is paella het vlaggenschip van de Spaanse keuken? Is er een Spaans[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTrouwe volgers weten dat ik nogal fan ben van Persiana , het prachtig kookboek van Sabrina Ghayour . Je kreeg van mij onder andere al een heerlijk kipgerecht .[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMeestal maak ik spruitjes als bijgerecht klaar, gekookt en op smaak gebracht met zout en wat nootmuskaat. Maar ze doen het ook heel goed in een herfstige pilau[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEerder op deze blog heb ik al eens een nasi goreng recept gedeeld met eigengemaakte pindasaus. Dit keer een nasi goreng met paksoi en eigengemaakte kipsaté en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlRijst met zachte uien en oranje groenten. Heerlijk zoet en kruidig proef je de herfst. Ingrediënten: 2 el zonnebloemolie 1 grote ui in ringen 200gr basmati[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHet begon met een bericht op twitter van Watatenzij over pilav met tuinbonen. De volgende dag liep ik op de automatische toer naar de diepvriestuinbonen en[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl