Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 3 paprika`s (rood, groen, geel) 250 g tomaten 200 g ui 3 teentjes knoflook, gehakt 1 laurierblad peper en zout Bereidingswijze Ontvel de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 140 g wilde rijst, afgespoeld 1 laurierblad 6 groene kardemompeulen, alleen het zaad 1 liter kokendhete groentebouillon 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 1 eetlepel olijfolie 1/2 ui, gesneden 1 stengel bleekselderie, in stukjes gesneden 2 wortels, gesneden 75 g quinoa 225 ml heet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Vlees 400 gr riblappen of hacheevlees 500 gr uien, in ringen 1 plak snijkoek (ontbijtkoek) 2 moesappels 2 eetlepels azijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g broccoliroosjes 500 g zalmfilet, in stukjes 30 g boter voor bakken en braden 1 tl komijnzaad heel 1 kaneelstokje, gebroken 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg:verse ongepelde of 400gr:gepelde garnalen zout 2 kleine laurierblaadjes 1 gepeld teentje knoflook 300gr:rijst,li>2 eetlepels olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlKlinkt ingewikkeld hé ? Maar laat je niet afschrikken door de naam, het is eigenlijk een gemakkelijk te maken gerecht. Met een zachte smaak, dus laat je ook[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 2 stengels sereh (citroengras) 5 eetlepels olie 1 kilo kipkarbonades 1 potje sambal oelek (200 g) 150 g suiker 2 blikken kokosmelk (Ã 400[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 envelopjes saffraan 4 el ghee ((zie tip) of olie) 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 3 laurierblaadjes 300 g[...]
Bron: ah.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRijsttafel..... De indische rijsttafel is algemeen bekend... Wil je een echt lekkere rijsttafel eten dan moet je in een indisch restaurant wezen. De chinese[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen Iraanse rijst: 2 koppen basmati rijst Bosje verse koriander 2 uien in ringen gesneden 1 bouillon blokje 1 tl. koriander 1 tl. kaneel 1/2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl