Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 243 recepten
voor 4 personen Gekonfijte tomaat 4 pomodori tomaten 6 el olijfolie 1 el suiker Artisjokken 4 artisjokken 1 citroen Ansjovisvinaigrette 6 ansjovisfilets 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 100 gram graved lachs 1 zakje gemengde sla (75 gram) (AH) 30 gram rucola 2 eetlepels notenolie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 volle handen rucola 1 handje verse basilicum 3 el zwarte olijven in plakjes 200 gr stevige pasta (penne of fussili) 1 rode ui 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 8 middelgrote aardappelen - 2 kruidenbouillontabletten - 1 kleine ui - 1 dl witte azijn - 1 eetlepel suiker - peper en zout - 2 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blikje tonijn op water (netto 150 gram) 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis) 1 blikje sardines 4 eieren 2 uitjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 215 gr penne pasta 1 tomaat, in blokjes gesneden 55 gr fijngehakte rode ui 80 ml rode wijnazijn 60 ml extra vergine olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 1 komkommer, geschild 8 tomaten, in blokjes gesneden 1 stengel selderij, in blokjes gesneden 1 groene paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 blikjes artisjokhartjes 15 gr. fijngesnipperde sjalot 60 cc. olijfolie 30 cc. pompoenpitolie of andere notenolie 30 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g gebogen of spiraalvormige pasta, zoals cavatappi, fusilli, rotini, of andere vormen 2 el extra vergine olijfolie 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g dunne sperziebonen 1-2 kroppen bindsla, circa 450 g in totaal, in hapklare stukken gescheurd 1 kleine witlof, dwars in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 afbak ciabatta in blokjes van 2 x 2 cm gesneden 100 ml extra vergine olijfolie + extra 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 grote rode ui in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 aubergines 2 tenen knoflook (gesnipperd) 7 el olijfolie met knoflookaroma & chilipeper (fles a 250 ml) 1 bakje cherrytomaatjes (250 g ) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaaltje haricots verts (150 g) 1 blik reuzenbonen (400 g) 1 kleine rode ui ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 eetlepel rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr. tros- of smaaktomaten Voor de saus: *2 eetl. fijngeknipte korianderblaadjes *2 eetl. olijfolie *2 eetl. rode wijnazijn *2 lenteuitjes[...]
Bron: smulweb.nlGroentes heb ik eigenlijk altijd ook als klein kindje lekker gevonden, witlof was daar een van. Veel houden er niet van door de ietwat bittere smaak. Echter is[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 30 asperges AA 1 klontje boter 1 schepje suiker 10 sliptongetjes 20 gamba’s 2 eiwitten 1 dl room snuf zout 300 gr wilde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Blikje tonijn naturel, rode uien, kappertjes, bieslook, witte wijn azijn Bron In restaurant gegeten
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zakje rucola (plm. 75 gram) 100 gram gerookte zalm 1 potje gemarineerde artisjokharten (ik had Sacla) 2 eetlepels pijnboompitten Dressing: 4[...]
Bron: smulweb.nl