Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Een subtiele salade die simpel lijkt, maar heel verrassend smaakt. Elk onderdeel is even belangrijk en samen passen ze wonderbaarlijk goed bij elkaar. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine (325 g) 1 venkel (170 g), bijgesneden 2 courgettes van 170 g (bijv. 1 gele en 1 groene) ½ theel. zout 2 eetl. + 2[...]
Bron: allrecipes.nlGrilplaat Vorig jaar tijdens de vakantie in Italië kocht ik een gietijzeren grilplaat. Dit ter vervanging van de anti aanbakgrilplaat van Ikea. Op zich een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith) 1 eetlepel citroensap 1 harde (onrijpe) mango ½ rettich ½ theelepel zeezout 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 voorgebakken focaccia (brood) 4 eetlepels olijfolie 1 venkel 1 eetlepel witte-wijnazijn 100 g oude kaas (stukje) 300 g rundvleesreepjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol zeezout 2 rode bietjes 2 el witte wijnazijn 4 el olijfolie extra vierge 1 tl mosterd (versgemalen) peper 3 el zoetzure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 tenen knoflook 20 g barbecuekruidenmix 40 g ansjovisfilets in olijfolie (potje à 80 g) 3 el balsamicoazijn 25 ml olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kleine venkelknollen 250 g cherrytomaten 8 groene pepers mild (pot a 310 g) 1 el witte-wijnazijn 5 el olijfolie extra vierge 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g sperziebonen 200 g peultjes 100 g tuinerwten (zak 450 g, AH BASIC, diepvries) 3 el dijonnaise (potje 210 ml, Maille) 1 el[...]
Bron: ah.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen droomcombinatie, sinaasappel met venkel. Citroensap, olijfolie, zout en chilivlokken maken het af - maar de harmonie tussen sinaasappel en venkel is toch[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen droomcombinatie, sinaasappel met venkel. Citroensap, olijfolie, zout en chilivlokken maken het af - maar de harmonie tussen sinaasappel en venkel is toch[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet kwam allemaal door een woord in een restaurantmenu. ‘Kersen-serrano-tapenade’. Het klonk zo mooi en intrigeerde me. Zoetig, zurig, zout…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe hadden dit jaar maar een paar bloemkooltjes uit de tuin, de slakken houden waarschijnlijk ook erg van bloemkool... Jammer want we lusten het heel erg graag.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWat doe je wanneer je een salade vaak langs ziet komen op social media, je er ontzettend veel zin in hebt maar je een paar duizend kilometer van het restaurant[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDit is er eentje speciaal voor Maure . Zij zou haar patatjes en pastaatjes af en toe graag eens vervangen door quinoa. Ik weet zeker dat dit ook bij haar thuis[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be