Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Deze Marokkaanse Wortelsalade is één grote smaakexplosie: zoet, fris, kruidig, zuur, bitter en pittig! Ik heb de salade nog wat gepimpt met voor mij[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMango's vind ik altijd wel lekker maar eigenlijk koop ik ze zelden. Voedselkilometers, weet je wel. Maar als ik via de voedselteams een fruitpakket bestel is[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDeze Marokkaanse Wortelsalade is één grote smaakexplosie: zoet, fris, kruidig, zuur, bitter en pittig! Ik heb de salade nog wat gepimpt met voor mij[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVoor 2 personen 1 komkommer 1 bakje kerstomaten 2 kipfilets kurkuma, paprikapoeder, peper & zout Voor het sausje 2 el Griekse yoghurt 1 teentje look,[...]
Bron: calorietje.blogspot.beDeze Marokkaanse wortelsalade is gebaseerd op een recept dat wij geleerd hebben op de kookcursus in Marrakech bij Gemma en Aisha van Souk Cuisine .[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFrancesca: 'Door smalle kronkelende straatjes beweeg ik mij. Auto’s kennen ze niet in de medina, het woord pakezel valt hier ineens op zijn plek. De[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 1 zakje verse koriander (15 g) 2 teentjes knoflook 2 tl paprikapoeder ½ tl gemalen komijn (djinten) 4 el olijfolie (extra[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 65 gr tahin 60 gr yoghurt 2 el citroensap 4 tl komijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 aubergines 40 gr geroosterde pijnboompitjes 1 handvol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g aardappels 2 el kurkuma 1 kg wortels 3 el azijn 3 el gembersiroop 0.25 bosje koriander 3 eieren 200 g bloem 100 g cornflakes 200 g[...]
Bron: smulweb.nlDeze Marokkaanse Wortelsalade is één grote smaakexplosie: zoet, fris, kruidig, zuur, bitter en pittig! Ik heb de salade nog wat gepimpt met voor mij[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDit heb je nodig: 5 wortelen; 2 tenen knoflook; een paar takjes verse koriander; 1 scheut olijfolie; 1/2 koffielepel komijnpoeder; 1/2 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nl250 gr linzen tomatensaus 1 vleestomaat, ontveld en ontpit 2 el zonnebloemolie 2 teentjes knoflook, geplet 1 ui, gesnipperd 1 tl paprikapoeder, mild 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 65 gr tahin 60 gr yoghurt 2 el citroensap 4 tl komijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 aubergines 40 gr geroosterde pijnboompitjes 1 handvol[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje koriander ((15 g), fijngesneden) 2 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 limoenen (schoongeboend) ½ el pikante paprikapoeder 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g cherrytomaten aan de tak 360 g cherrytomatenmix 3 el extra vierge olijfolie 2 tl grof zeezout 100 g manchego (kaas) 100 g geitenkaas[...]
Bron: ah.nlIn de vorige post schreef ik over de bastilla die wij aten en hoe die mij herinnerde aan de voortreffelijke kooklessen van Souk Cuisine in Marrakesh. Wij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl