Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 6 150 g Puy-linzen 150 g gerookte makreelfilet, zonder vel en in grote stukken verdeeld 3 lente-uitjes, diagonaal in dunne plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWatermeloen, Feta, Pistache zomers en fris Mevrouw Sigi en ik gaan wanneer we maar kunnen strandwaarts; onze pipokar slash buitenhuis staat daar gedurende het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBresaola, Italiaans luchtgedroogd rundvlees, is regelmatig bij Lidl verkrijgbaar, vooral voor de feestdagen. Ingrediënten: 1 venkelknol 4 grote scharreleieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZak waterkers, bakje kerstomaatjes, 100 gram sperziebonen in stukjes, 100 gram gekookte pasta, 100 gram kaas (ik gebruikte Il Barone van De Mariënwaerdt maar[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSalade met Rauwe Ham en Meloensalsa Meloen met hesp’ is een klassieker op de kaart met voorgerechtjes. Het zoete van de meloen en het zoute van de ham[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOpperdoezer Ronde Een van de lekkerste aardappeltjes is wel de Opperdoezer Ronde Ze worden geteeld in Opperdoes, een klein plaatsje bij Medemblik Eind Mei[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 g tonijnsteak, circa 5 cm dik 4 el extra vergine olijfolie 1 el citroensap, of naar wens 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 7 el extra vierge olijfolie (fles 500 g, Carbonell) 1 duopak krieltjes (800 g) 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd) 2 zakken waterkers[...]
Bron: ah.nlIk ben tegenwoordig grootverbruiker van avocado. Lekker op brood (met tomaatjes, waterkers, een beetje koriander en een drupje olijfolie) of door de salade[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet werd weer eens tijd, een receptje geheel van eigen hand. Niet geïnspireerd door een kookboe k, kooksite of kok in een restaurant (althans niet bewust). Dit[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 50 g walnoot, in stukjes gehakt 1 rode ui, in dunne schijfjes gesneden 3 grote, rijpe peren, bij voorkeur met een rode schil 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g dunne sperziebonen, schoongemaakt en doorgesneden 3 el extra vergine olijfolie 2 tl wijnazijn 2 tl grove mosterd 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje waterkers 1 bosje radijzen 1 rode appel citroensap 2 grote wortelen Ingrediënten voor een bijhorende dressing 1 el appelazijn (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Dressing 50 cm water 50 cl rode wijnazijn 1/2 tl suiker 2 tl citroensap 1 tl gemalen zwarte peper 1 tl Worcestershiresaus 1/2 tl droge Engelse[...]
Bron: smulweb.nl