Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen Voor de salade: - 250 gram rijst - krop ijsbergsla - ongeveer 400 gram gerookte kip - 1 appel - 10 walnoten - 1 ui - mais - 4 eieren -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 plakjes brood (geroosterd) 2 eieren 100 gr komkommer (in blokjes) 100 gr cherrytomaten (in blokjes) 1 eetlepel mayonaise 3/4[...]
Bron: allrecipes.nl- 2 Blikjes Tonijn in Olie - Sjalotje (kleine ui kan ook) - 1 Bosuitje (garnering) - 2 - 3 Zoetzure augurken - Zwarte peper uit de molen - Zout - 1 a 2[...]
Bron: smulweb.nlBlikje makreel of tonijn Maïs Kikkererwten Veel ui Tomaat Donkere olijven Rucola / ijsbergsla / veldsla Augurk Azijn Olijfolie Zout Blikje vis uit laten lekken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 1 grote ui (gepeld) 2 x 200 g rundertartaar 3 el tomatenketchup 1/2 el paprikapoeder 2 el olijfolie 2 courgettes (in lange plakken) 1/2 pain[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fles bietensap (750 ml) 300 g zilvervliesrijst 1 schaal gekookte bieten ((500 g), geschild) 4 el olijfolie extra vierge 3 el ketchup 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 320 g zilveruitjes 4 el ketchup 2 tl kerriepoeder 2 el donkerbruine basterdsuiker 200 g bacon 4 el extra vierge olijfolie 4 eieren 1[...]
Bron: ah.nlOver een dikke maand gaat het seizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start. Deze Oosterschelde kreeft is van eind maart tot ongeveer half juli[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlToen ik jaren geleden, voor het eerst op een verjaardag bij mijn schoonfamilie eiersalade at, wist ik niet hoe snel ik nog een toastje met salade moest nemen.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlPer portie ( ± 450 kcal) 1 sjalot 1 blikje tonijn op water 1 el kappertjes 2 augurken 2 el Griekse yoghurt 1 el ketchup 2 hard gekookte eitjes peper &[...]
Bron: calorietje.blogspot.beEen gezonde en toch smakelijke en vullende lunch. Door de vele eiwitten heb je lang een voldaan gevoel. Lekker met wat sla en tomaatjes. Ingrediënten 1P : 1EL[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.com