Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 600 g verse kabeljauwfilet 4 el olijfolie vierge rasp en sap van 1 citroen fijn zeezout 4 stronkjes witlof 1,5 dl yoghurt 8 stengels bieslook,[...]
Bron: smulweb.nlWortelsalade met komijn en knoflook Als we vis eten dan vind ik het altijd moeilijk wat erbij moet. Doperwten, sperziebonen, worteltjes of broccolli meestal[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVoor 4 personen: Viskoekjes: 1 ui, 1 knoflookteen, 200 gram witvis (lekker kabeljauw bijvoorbeeld), 200 gram zalmfilet, 5 eetlepels kokosmeel, 1 ei, verse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 6 personen 6 stukken kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 18 sneetjes spek Voor de puree van zongedroogde tomaatjes : 100 gr zongedroogde tomaatjes op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 8 middelgrote aardappelen - 2 kruidenbouillontabletten - 1 kleine ui - 1 dl witte azijn - 1 eetlepel suiker - peper en zout - 2 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nl*1/2 komkommer *1eetl ketjap manis *1theelsambal oelek *1theel donkerbruine basterdsuiker *1eetl gesnipperde munt of bieslook Bereidingswijze Was de komkommer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 8 middelgrote aardappelen - 2 kruidenbouillontabletten - 1 kleine ui - 1 dl witte azijn - 1 eetlepel suiker - peper en zout - 2 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Gisteravond wilde ik even een avondje bijkomen en dus heb ik niet geblogd, maar andere leuke dingen gedaan. Wél heb ik heerlijk gegeten gister,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit recept voor venkelsalade met tomaat is een heerlijk bijgerecht. Ik heb het dit keer gecombineerd met het recept voor gekruide geroosterde kabeljauw . Een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 2 maal 250 g gebroken sperziebonen 1 citroen 5 maal 100 g kabeljauwfilet (in blokjes) 5 eetlepels olie 1 1/2 eetlepel[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 100 gr. zalmfilet in stukjes 100 gr. kabeljauw in stukjes 100 gr. tonijn in stukjes 4 grote gepelde gamba`s 2 tenen knoflook, fijn gehakt[...]
Bron: smulweb.nl