Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 g gemengde basmati- en wilde rijst, goed afgespoeld 450 g eendenborstfilet 2 tl olijfolie, extra vergine 85 g waterkers,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g pasta (strikjes of penne) 400 g kipfilet, in blokjes of reepjes 2 eetl. olijfolie 75 g rucola 1/2 bakje kerstomaten, gehalveerd 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 ciabattina (Italiaans brood, pak a 3 stuks) 2 teentjes knoflook 4 el olijfolie 8 pitloze witte druiven 8 plakjes Parmaham 1 potje[...]
Bron: ah.nlEen Salade wordt een Coleslaw als het hoofdbestaandeel een Koolsoort is en deze rauw en fijngesneden is. Een Coleslaw is knisperig en fris, zeker als je 'm[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKijk, limoncello dressing… Now we’re talking! Je proeft nog net de drank, citroenig, zoet en met het kruidige van de rozemarijn erbij. Serieus een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOmdat broccoli zo gezond is, vind ik het altijd leuk om een lekker broccoligerechtje te ontdekken waar geen ‘witte saus’ of ‘stoemp’[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten: 400 g penne 400 g kipfilet, in reepjes 2 el. olijfolie 75 g rucola 1/2 bakje kerstomaten, gehalveerd 200 g witte druiven zonder pit. Voor de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 6 personen 300 gram krabvlokken(of Surimisticks), 150 gr witte druiven zonder pit, 150 gr blauwe druiven, 1 bosje lente uitjes of 2 sjalotjes, 2 zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stevige, middelgrote witte kool zout 4 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes flinke hoeveelheid witte wijnazijn 2 1/2 dl. druiven- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. surimi*100gr.witte druiven*100gr.blauwe druiven*1 bosje lente?bosuitjes*150gr.mais(uit blik)*200gr.knolselderij*1 sinaasappel*200gr.[...]
Bron: smulweb.nl