Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Geen tonijnsalade met een hoop mayonaise, maar net zo makkelijk om te maken. Je kunt de salade nog garneren met plakken tomaat of schijven avocado. Je kunt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g nieuwe aardappels, geschrapt 350 g sperziebonen, gehalveerd 1 rode of gele paprika, zaad verwijderd en in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVanavond was Peter naar zijn medische fitness en heb ik in de voorraadkast geneusd en samen met 2 rode knapperige biologische paprika's en 2 sjalotjes een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 venkelknol 1 courgette (in plakken) 2 portobello champignons (in plakken) 1 gele paprika (in brede repen) 5 eetlepels olijfolie met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak couscous (500 g) 1 courgette (in kleine blokjes) 1 rode paprika (in blokjes) 1 venkelknol (in smalle partjes) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 2 groentebouillontabletten 1 pak fijne tuinboontjes (300 g, diepvries) 1 venkelknol 1 bakje basilicum (15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kleine venkelknollen 250 g cherrytomaten 8 groene pepers mild (pot a 310 g) 1 el witte-wijnazijn 5 el olijfolie extra vierge 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 3 el olijfolie 4 perssinaasappels 150 g blauwaderkaas (bijv. Danish Blue) 75 g rucola slamelange 15 g basilicum 3 el[...]
Bron: ah.nlHey Heleen, Wat een goede en positieve mindset, ik hou d'r van! Ik heeft me ook echt even aan het denken gezet, want ik moest belachelijk lang nadenken over[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDe laatste keer vakantie in Toscane is al weer zo'n 10 jaar geleden! Wij zaten toen in een appartementje op het Toscaanse platteland, in de Chianti-streek. Het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet heet wel een antipasto salade, maar maar voor mij was het de hoofdmaaltijd. Alle ingrediënten, zijn gemarineerd en de salade kan een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVenkel Salade Rauwe venkel kun je prima zo eten. Snijd de groente fijn en combineer tot een frisse salade met stukjes niet al te zoete appel en mandarijn en[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKlassieke Niçoise Ok, een open deur, maar een Klassieke Salade Niçoise moet je doen denken aan Nice, aan de de Côte d'Azur en de Provence. Aan de zon, de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHeel lekkere salade met en heel makkelijke dressing: gelijke delen (¼ cup = 4 eetlepels = 60 ml) limoensap, suiker en vissaus. Ingrediënten 4 - 6 porties[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit wordt regelmatig gegeten. Gewoon omdat het lekker is! Het recept komt uit het (vegetarische) kookboek "Mijn keuken van de zon" van Virginie Besançon. Voor[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com