Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Een buitengewoon verrassende lofsalade. Ingrediënten voor 4 pers. 2 stronkjes witlof Zoete-aardappelchips gekocht of zelfgemaakt 0.5 theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Dien de salade gelijk op voordat ie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Roep iedereen aan tafel en dien de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe basis van deze salade is een restje gekookte sperziebonen. Ingrediënten: 2 aardappels (250 gr) 150 gr gekookte sperziebonen 80 gr geroosterde rode paprika[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Ingrediënten: 4 stronkjes witlof 200 ml zure room klein bosje bieslook zeezout versgemalen peper 1 el kappertjes 500 g kastanjechampignons[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHelemaal retro, met een kleine twist, deze Sloppy Joe. In plaats van warme gehaktsaus in een slap wit broodje, een iets gezondere maaltijdversie in een gepofte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de traditionele huzarensalade staat hier op het blog en het recept voor de Spaanse ensaladilla Rusa met tonijn staat hier . Nu is het tijd voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen werkelijk voortreffelijke klassieke huzarensalade van de zoon van Cees Holtkamp. Je ziet dat het van een banketbakker afkomt, want alles is precies[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl