Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 2 personen 400 gram kruimige aardappelen 300 gram snijbonen 1 prei 100 gram champignons 1 sjalotjes of kleine ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 bladerdeegbodem (kant-en-klaar) - 4 stengels prei, fijngesneden - boter - peper en zout - 1 broccoli, in roosjes - 6 eieren - 2,5 dl room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g rundergehakt 2 grote uien 1 tl chilipoeder 2 tl kurkuma 2 tl gemberpoeder 1/2 tl kruidnagelpoeder 1 mespunt nootmuskaat 2 blikjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350 gram spitskool Nootmuskaat Peper Groentensaus Bereidingswijze Kook de spitskool 30 min. Meng het met de kruiden en saus.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram mager soepvlees (rund) 250 gram rundergehakt 1 kleine mergpijp 400 gram soepgroenten (worteltjes, prei, bloemkool, bladselderij) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 1 of 2 bloemkolen 1/2 kg aardappelen, geschild, grote stukken gesneden water om de aardappelen en de bloemkool in te koken voor[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gram witte asperges 2 eieren 100 gram boter 1 snufje nootmuskaat (optioneel) Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 ml slagroom 1 ei zout en zwarte peper naar smaak snufje nootmuskaat 800 gr aardappels, geschild en in dunne plakjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen . 260 g bloemkool uit de diepvries . 260 g selderhart in blik (uitlekgewicht) . 260 g schorseneren in blik (uitlekgewicht) . 20 cl volle of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Eimengsel: 2 eieren 2 dl melk of room 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 mespunt nootmuskaat 1 rol kruimeldeeg, kant-en-klaar 150 g[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen: Ongeveer 500-750 gram groenten in blokjes/ stukjes, je kan van alles gebruiken, dus handig als je resten over hebt! Champignons, ui,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl