Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Verse gember (3 cm ) geschild 2 grote tenen knoflook 1 stengel citroengras (in stukjes) 3 eetl olijfolie 500 gram champignons 1 eetl sambal 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rabarber sinaasappel gember ongeveer 2 cm kaneel citroensap snufje zout rietsuiker Hulpmiddelen Kookpan en rasp sinaasappelpers Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1½ dl water 5 eetl. gladde pindakaas 1 teen knoflook, fijngesneden 2 theel. geschilde en geraspte gemberwortel 2 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bamboescheuten 1 ½ ons sperciebonen 1 ½ ons snijbonen ½ stuk AH tofu naturel ½ blik boterbonen (witte bonen) 2[...]
Bron: smulweb.nlStralende zon gisteren, en dat nodigde mij uit om een heerlijk mooie groentestoof te maken met zoete aardappel en knolselderij! Ik heb de stoof simpel gekruid,[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten zout 200 g gebroken sperziebonen 1 kleine courgette 1 rode ui 1 stengel sereh 2 el olie 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 300 g panklare[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras (sereh) 2 tl suiker 2 sjalotten (gehalveerd) 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus (flesje 250 ml) 1 el[...]
Bron: ah.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDat je zelf groenten en fruit kan kweken door zaden te planten wist iedereen natuurlijk al, maar wist je dat je ook groenten opnieuw kan laten groeien met de[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlvoor 2 personen 1 zoete aardappel (+/- 250 gr), geschild en in blokjes 1 el verse gember, gesnipperd (mag uit potje) 20 gr boter 1 rode ui, grof gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 Saté 340 gr mager rundvlees, in blokjes gesneden (dikke lende of mager vlees dat gauw klaar is) 2 eetlepels ketjap asin 2[...]
Bron: allrecipes.nl