Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 aubergine, in lengterichting in 8 plakken 3 zoete aardappelen (bataten), geschild, in lengterichting in 8 plakken 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1¼ theel. gedroogde tijm 2 wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlUit het kookboek 'vergeten groenten' van Keda Black haalde ik dit recept voor wintergroenten 'en croûte', wat zoiets betekent als wintergroenten onder een warm[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDit is een frisse, verrassende wintersoep. Ik viel met mijn neus in de boter bij de food blog swap van februari, want ik mocht koken van Julie, de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMijn favoriet gerechtje tijdens de winter. Een schotel bomvol gezonde en lekkere groenten. Ik probeer elke week af te wisselen met de groenten. Nu kies ik om[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlGeroosterde Wintergroentes met Persillade Geroosterde groente is zo lekker Je kunt natuurlijk 1 soort ook nemen Maar verschillende knolletjes zijn erg lekker[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRegen, wind...vallende blaadjes... Het is weer herfst! Elke seizoen heeft wel zijn charme, maar ik vind het stiekem toch wel jammer dat de zomer weer is[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet is aan te raden om voor de rode wortelgroenten een apart bakblik te gebruiken. Voor dit gerecht nam ik namelijk wortelen en bietjes in verschillende[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOmdat het koud is en we de houtkachel gisteren al een tijdje aan hadden, is de temperatuur in de onderoven opgelopen naar ruim 180°C. Dan kan ik mooi[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl