Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlDe lente is begonnen. Officieel dan toch. Alleen is ze volgens mij nog in haar winterslaap en moet ze dringend een wake-up call krijgen. Misschien kan dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteren een gezond en vegetarisch dagje. Een grote pan preisoep gemaakt en een pastaatje, vol smaak en pit! De soep was heel simpel maar wel met een optimaal[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten olijfolie 2 preien (in stukken) 1 struik bleekselderij (fijngesneden) 2 rode uien (fijngesnipperd) 3 tenen knoflook (2 fijngesneden en 1[...]
Bron: ah.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl1 grote prei in ringen, 1 stengel bleekselderij kleingesneden, 2 uien gesnipperd, 3 tenen knoflook, fijn gehakt, 2 laurierblaadjes, 2 blikken tomaatstukjes,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlOlijfolie, 1 grote witte ui gesnipperd, zwarte peper, flinke teen knoflook geperst, 500 mg tomatenpassata, anderhalve liter water, 4 bouillonblokjes,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEr ligt weer een dun laagjes sneeuw op het dakterras. Binnen is het warm en er staat een pan tomatensoep te pruttelen. Ik heb nog een pakje kritharaki ([...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAls je op 1700 meter verblijft heb je ijzer nodig voor al die extra rode bloedlichaampjes die je aanmaakt. Linzen zijn dan een prima keus. Omdat ik de soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl