Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 pak (500 gr) kant-en-klaar deeg voor hartige taart 300 gr aardappelschijfjes 2 uien, in stukjes gesneden 225 gr biefstuk, dun[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 kleine wortels 275 gr bloem 1/4 tl zout 1 tl bakpoeder 100 gr boter, in stukjes 100 ml water 600 gr biefstuk, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kolbasz worsten (vacuum verpakt in een duopak) 300 g magere runderpoulet 2 runderbouillonblokjes 1 klein potje witte bonen op tomatensap 1[...]
Bron: smulweb.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote courgette of vier kleinere exemplaren, rond of lang maakt niet uit. 3 Bouillonblokjes (rund of groente) of Fond (in poedervorm of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kolbasz worsten (vacuum verpakt in een duopak) 300 g magere runderpoulet 2 runderbouillonblokjes 1 klein potje witte bonen op tomatensap 1[...]
Bron: smulweb.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. boter 400 gr. ossenstaart (bij iedere goede slager te koop) 2 uien 5 wortels 1 bosje selderij 1,5 l. water stukje foelie peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stronken witlof * 1 appel Granny Smit * 1 limoen * 200 gram rosbief aan een stuk * boter om in te bakken * 12 gamba`s 1 teentje knoflook *[...]
Bron: smulweb.nlAl langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van gekomen, maar voor deze kerst wilde ik het graag eens proberen![...]
Bron: smakelijck.blogspot.comBinnenkort een feestje of ben je nog op zoek naar een voorafje bij een diner? Denk dan eens aan bruschetta’s! Bruschetta’s zijn sneetjes gegrild[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlNa een week Master Chef waarin lever een grote rol speelt heb ook ik mijn zinnen gezet op een maaltijd met lever. Hoewel ik normaliter op zaterdag de gang naar[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comFranse Uiensoep Met dit weer smaakt deze uiensoep natuurlijk altijd. Niet zo moeilijk te bereiden. Je straft hier niemand mee na een fikse wandeling in de[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDragon is net zo'n kruid als koriander: men houdt er van of vindt het vies. Het heeft een licht anijsachtige smaak. In Frankrijk kocht ik een jaar geleden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl