Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr roomboter 50 gr bloem 1 kilo uien, (in halve ringen gesneden) 3 teentjes knoflook (ragfijn geperst) 2 liter runder-of kippenbouillon 250[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 à 5 grote uien - 3 teentjes knoflook - 2 el olijfolie - 1 el boter - 1 el bloem - zout en versgemalen witte peper - 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comTerechte opmerking van tafelgenoot, meer dan losjes geïnspireerd op de Keuringsdienst van Waarde , dat 'bospaddenstoelen' net zo'n onzinterm is als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 800 g uien 50 g boter 2 el bloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el cognac 1½ liter hete runderbouillon (van tablet) 2 takjes verse tijm[...]
Bron: ah.nlAls ik aan uiensoep denk, dan denk ik vooral aan de enorme kaaslaag die er voor mij op hoort te zitten. Het liefst zo'n laag waarbij de kaas over de rand van[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOm alvast een beetje in de vakantiestemming te komen, een Frans soepje: "Soupe à l’oignon française authentique, avec tout dedans et dessus. Un soupçon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb al eens over een Franse uiensoep geblogd (9 jaar geleden!), maar die is toch heel anders, want hij is heel klassiek met witte wijn en cognac. Nee, dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlEen of andere deegsoort (zie onder ‘Deeg voor pasteien’ bij mijn recepten), 400 gram vet varkensvlees (lappen, een stuk ontbeende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 tenen knoflook 4 grote uien of (6 kleine uien) 15 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 theelepelsuiker halve theelepel gedroogde thijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo uien in dunne plakken, paar tenen knoflook gesnipperd, 1 flinke theelepel suiker, 2 liter sterke hete runderbouillon zelfgetrokken of[...]
Bron: smulweb.nl