Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlSlow food is al snel ook comfort food. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar werk heb je er amper aan. Deze soep is simpel, maar doordat het lang op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 250gr. kleine garnalen, (kan ook met kipfilet)(200gr.yoghurt, 2el.mayo,2el.ketchup,1el.worchestersaus,paar drupppels tabasco,2el.cognac of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Grote uien, 2 rundvleesbouillonblokken, 5 teentjes knoflook, cognac(vieux), 200 dl droge witte wijn, 800 dl water, stokbrood, geraspte oude[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 kreeft ( diepvries) van ong. 350 gr 1 wortel 1 wit van een dunne prei ½ ui 1 eetl. tomatenpuree 1 potje kreeftenfond boter 1 dl[...]
Bron: allrecipes.nlEen of andere deegsoort (zie onder ‘Deeg voor pasteien’ bij mijn recepten), 400 gram vet varkensvlees (lappen, een stuk ontbeende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 tenen knoflook 4 grote uien of (6 kleine uien) 15 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 theelepelsuiker halve theelepel gedroogde thijm 2[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nl200 g. roompate, 200 g. knoflookolijven, 2 eetl. kappertjes, 1 theel. citroensap. Voorbereiding Hak de olijven en kappertjes niet al te fijn. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Zwarte olijven(ontpit) 250 gr. kappertjes 100 gr. knoflook(teentje) 1 st. blikje anjovis(uitgelekt en afgespoeld) 1 blikje cognac 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Grote uien, 2 rundvleesbouillonblokken, 5 teentjes knoflook, cognac(vieux), 200 dl droge witte wijn, 800 dl water, stokbrood, geraspte oude[...]
Bron: smulweb.nlEen of andere deegsoort (zie onder ‘Deeg voor pasteien’ bij mijn recepten), 400 gram vet varkensvlees (lappen, een stuk ontbeende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 tenen knoflook 4 grote uien of (6 kleine uien) 15 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 theelepelsuiker halve theelepel gedroogde thijm 2[...]
Bron: smulweb.nl