Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
voor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ciabatta 1 aubergine 200 gram Mozzarella Voor de pesto: 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas, geraspt 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ciabatta 1 aubergine 200 gram Mozzarella Voor de pesto: 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas, geraspt 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Per persoon 3 mooie plakken goede rauwe ham (bijvoorbeeld Parma ham) - 75 gram rucola sla - 25 gram pecorino of Parmezaanse kaas (aan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine Courgettes, in dunne plakjes sap van 1/2 Citroen 2 eetl. Extra Vierge Olijfolie 3 eetl. Pesto van gedroogde tomaat 1 bosje Radijs, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 Roma tomaten 2 rode paprika`s 3 worteltjes 1 flinke ui 3 teentjes knoflook 2 theelepels gedroogde rozemarijn of 2 takjes verse rozemarijn 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 pakjes kant en klare rundercarpaccio met parmezaanse kaas en dressing handje pijnboompitten, geroosterd flink handje rucola[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 1 schaaltje tapenade: 10 zongedroogde tomaatjes uit Ligurië 3 eetlepels pijnboompitten 15 basilicumblaadjes 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 (100g) zak rucola sla 1/2 bakje cherrytomaten, gehalveerd 4 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels druivenpitolie of olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen ½ krop gesneden ijsbergsla 1 rijpe avocado 1 Ons uitgebakken spekblokjes 1 handje in droge pan geroosterde pijnboompitten Eventueel[...]
Bron: smulweb.nlUitje & knoflook. Courgette. Bouillon of gewoon water. Geroosterde pijnboompitten. Takje tijm. Op smaak brengen met peper & zout. Lekker met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 60 gr rucola of rockettesla 2 bosuitjes, kappertjes olijfolie citroensap, peper uit de molen, 1 zakje pijnboompitjes 2 pakjes carpaccio,[...]
Bron: smulweb.nlDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]
Bron: smulweb.nl