Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Het is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWarm zomerweer (na weken met regen), geen honger maar toch genoeg (maag)vulling nodig want anders vallen die wijntjes op het terras zo hard. Dat lijken mij de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de categorie 'snelle maaltijd, lekker veel' ontdek ik dit keer een vegetarische pastei met op Griekenland geïnspireerde vulling. De pastei is gemaakt van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHele goede salade uit mijn jeugd: knapperige verse ijsbergsla met friszure (grof)geraspte appel, hardgekookte eieren (desgewenst de dooiers weglaten - aan de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVan mijn ouders kreeg ik een potje Deventer stadsmosterd en, ach wat attent, er zat een receptje bij. Voor mosterdsoep natuurlijk. En mosterdsoep, dát lust ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe Allerhande versie van de Californische 'green goddess' salade vormt vanavond mijn avondmaaltijd: groenten, quinoa en garnalen met een hartige[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBeetje bewolkt dagje is het hier (juli!) en dan mag er best een soepje op tafel komen. Bovendien is soep de gewezen versnapering voor de derde opbouwdag na de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb voor het eerst OOIT zelf erwtensoep staan maken. Vol- gens hét recept van mijn moeder. Wijselijk heb ik uiteraard de grootste pan genomen hiervoor, die[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoep van rode bieten (het moest eigenlijk bietenpuree worden, maar tja; te veel water...) met verse zelfgemaakte ricotta klinkt héél goed. Wat overjarige munt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls het vriest dat het kraakt en er een dik pak sneeuw ligt, eet je na een stevig partijtje schaatsen op de bevroren binnenwateren, niets beter dan een bak[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAfgelopen weekend maakten mijn moeder en ik haar beproefde tomatensoep, die zelfs nog lekkerder smaakt dan de tomatensoep uit blik van de Aldi, maar dan van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe dressing is oké. De aardappel in plakken vind ik zelf een minder goed idee, want te groot. Mijn lief is dan weer wél gecharmeerd van de hompen aardappel.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWe hebben genoeg rode biet (oftewel: krootjes ) in huis om een hele week gerechten met biet van te koken. Maar omdat ik niet zoveel zin heb om vandaag veel na[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk wilde écht indruk maken, dus waagde ik me aan dit eigenlijk niet zo moeilijke recept voor granité van rode wijn. De wijn bevriest niet echt, maar verandert[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBruschetta (€ 1,99 Xenos) is goed te gebruiken als lekker tomatenstrijksel cq. tapenade op een stukje brood. Bruschetta daarvoor weken in een beetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.com