Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Kookwedstrijd Vorig jaar rond december was er op Irene kookt een leuke kookwedstrijd. Een aantal recepten zijn op de blog terecht gekomen. Bijv. de preitaart[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHoe wonderlijk kan het lopen met het plaatsen van een recept. Met een vertraging van precies één maand post ik vandaag dit recept van deze heerlijke koude[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOnze tuin wordt steeds meer gedomineerd door wilde bloemen, kruiden en fruitplanten. Van gewone salie, tijm, dragon en bieslook tot ananassalie, chocolademunt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlRauwe cacao In veel supermarkten heb je tegenwoordig een schap met ‘superfoods’. Een aantal van die producten gebruik ik alweer een tijdje. Zoals[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlQuinoa. Je leest het overal. Quinoa is hot. Hotter dan ooit. De hype wekt mijn belangstelling. Het moet dan wel lekker zijn. Of niet? Ik weet het niet, want ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen heel fijn dessert is dit en wel om verschillende redenen: - het is makkelijk op voorhand klaar te maken (dat MOET zelfs), altijd handig wanneer je visite[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het eetbare cadeautje van gisteren , gaan we door met cadeautjes maken. Een dipsausje met boontjes, ricotta en geitenkaas. We nemen 300 gr verse erwtjes (of[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlRauwe cacao In veel supermarkten heb je tegenwoordig een schap met ‘superfoods’. Een aantal van die producten gebruik ik alweer een tijdje. Zoals[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAfgelopen week hebben we sinds een heel lange tijd weer eens bonus gekookt. Dit is onze eigen variant van de masterchef mystery box en koken met aanbiedingen.[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comCrostini met Pistachenootjes en Granaatappel Ingredienten: 36 sneetjes baquette 1 eetlepel boter (gesmolten 200 gram zachte cream cheese (philadelphia, mon[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl