Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten 150 g peen julienne (zakje) 1 eetrijpe mango 1 limoen 2 el sesamolie 1 teen knoflook 2 cm verse gember (geschild) 1 rode peper 250 g rauwe &[...]
Bron: ah.nlIn de bijlage van zaterdageditie van het AD las ik een stukje van Ronald Giphart over Dinsdagse pindasoep met daarbij een recept van zijn eigen variant van[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk maak deze soep met versgemalen pinda's, maar je kunt ook gewoon pindakaas gebruiken. Kies dan het liefst voor een soort met stukjes noot erin, dat geeft de[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlBij ons in de krant (Noordhollands Dagblad) staat elke dag een recept, het wisselt nog wel eens wie het schrijft. Nu is het al weer een tijdje Janny van der[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAls ik dit artikel op de zondagochtend schrijf, sneeuwt het buiten. In januari dacht de natuur dat het al lente was, dus de sneeuwklokjes en krokussen zijn al[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen heerlijke soep voor op vakantiedagen. Ook ideaal om verkouden huisgenoten te verwennen. En met een pittig pepertje komt alles wel los ;-) Wij aten ze als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAltijd fijn voor de foto, zo'n bruine drab. Maar toch was het lekker. Nog een soepje en het is niet eens de laatste, want al het goede komt in drieën. Vandaag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToch weer een nieuw recept voor pompoensoep, en wel pompoen-pindasoep. Als je van pindakaas houd dan is dit zeker een succes, Evert gaf de soep dan ook een 9.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet is vandaag koud en zonnig. Zin in iets pittig en in de lijn te blijven???? Wij hebben een paar weken geleden 10 kilo's wortels gekocht en die zijn nog niet[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlTot de laatste kruimel… Deze salade maakte ik (in heel weinig tijd) met ijsbergsla, gestoomde broccoliroosjes en- stelen, kerstomaatjes, partjes[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoi! Gisteravond heb ik de eerste barbecue van dit jaar mogen meemaken! Heerlijk! Vier vrouwen en helemaal zelf een echte grotemensenbarbecue aangekregen. Bij[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 el pinda (arachideolie)- of zonnebloemolie 2 grote uien, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst bosje koriander, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kippenvlees, in blokjes 1,5 liter kippenbouillon 1/2 theelepel zout 2 theelepels gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben helemaal into pindakaas de laatste tijd. Dat het perfect past in hoofdgerechten bewees de gado gado al. En ook met een simpele soep kan pindakaas[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be