Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKomkommer Soep Komkommer eten we doorgaans koud, maar de zachte groente is ook perfect geschikt om er soep van te maken. Als smaakmaker gebruikt Jeroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 10 personen 1,5 Liter kippenboullion (zelfgetrokken van kippenbouten of van meerdere tabletten), 1 grote prei, 4 aardappelen halfkruimig, 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter kippenbouillon (bijv. van een tablet) 250 gr kipfilet, in stukjes 1 prei, in dunne ringen 4 worteltjes, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter kippenbouillon (bijv. van een tablet) 250 gr kipfilet, in stukjes 1 prei, in dunne ringen 3 stengels bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 of 6 preien, in stukken van 4 cm 200 ml sojaroom 1,5 blokje kippenbouillon 1 bosje bladpeterselie zout en peper 750 ml water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1,5 Liter kippenboullion (zelfgetrokken van kippenbouten of van meerdere tabletten), 1 grote prei, 4 aardappelen halfkruimig, 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr kipfilet 1,5 L kippenbouillon (van 4 blokjes, vrij sterk dus) 4 el arachide-olie 2 flinke uien (in dunne reepjes) 4 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlPindasoep, wie heeft het nog nooit gegeten? Nou, ik dus. Tot voor kort. Ik had het nog nooit gegeten, zelfs nog nooit geproefd. Het stond al langer op mijn[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl